Select Page

Ova pozicija se nalazi u sedištu Google-a za EU u Dublinu.

Kao saradnik u advertising-u pomažete OSO timu da bolje obslužuje korisnike Google AdWords servisa širom sveta. Ovaj tim za prodaju i podršku brzo identifikuje i rešava probleme korisnika i na taj način doprinosi rastu naših programa.

Vaš cilj je da nastavite da razvijate svoje veštine u account management-u i stvaranju međuljudskih odnosa kroz podršku putem telefona, email-a ili chat-a najvećim oglašavačima i agencijama Google-a.

Vaše odgovornosti bi uključivale management naloga oglašivača, razvijanje reklamnih rešenja za oglašivače ili razvijanje razvojnih rešenja u okviru podrške. Rad obuhvata saradnju sa kolegama iz različitih timova širom Evrope, razmenjujući svoje napredno znanje o Google proizvodima i dajući savete svojim klijentima kako da postignu željene rezultate.

Između mnogih vaših atributa koje posedujete one najistaknutije bi bile da ste samo-pokretač koji se lako prilagođava novoj sredini i da imate veliku želju za učenjem. Takođe je neophodno da imate iskustvo u korisničkim servisima, prodaji, marketingu i konsaltingu.

Više informacija o ovom radnom mestu možete dobiti na ovom linku.