Select Page

Imam čast da vam predstavim novog projekt menadžera sajta Upoznavanje.net – Mariju Granić. Mara je neizostavan deo naše ekipe već godinu i po dana, za ovo vreme pomogla nam je da napredujemo u nekoliko različitih polja. Ipak, najviše je do izražaja došao njen smisao za detalje u radu na sajtu za upoznavanje.

Upoznavanje.net je sajt koji je aktivan već 4-5 godina. Mi smo ga pokrenuli više iz hobija, nego iz neke ideje o ozbiljnom sajtu. Međutim, sajt je rastao i vremenom prerastao u ozbiljan projekat. Danas na sajtu ima oko 100.000 registrovanih članova od kojih je oko 40.000 veoma aktivno, oko 10.000 ljudi dnevno poseti sajt, koji pogledaju oko 250.000 stranica i pri tom potroše oko 30GB bandwitha dnevno. Da bi smo ovo postigli, bilo je potrebno da se sajt prebaci na jedan load-balansing par servera (quad core CPU, 4gb RAM), što nam omogućava da povećamo posetu još za 300%.

U poslednjih 6 meseci na ovom sajtu se intezivno radi i naš plan je da u sledećih 2-3 meseca uđemo u top 100 sajtova u Srbiji po Alexi.

Želim da skrenem pažnju na mogućnost reklamiranja na našem sajtu. U ovom trenutku su cene prilično povoljne, jer tek krećemo sa prodajom reklamnog prostora.