Select Page
Premium SMS servis omogućava naplaćivanje sadržaja ili informacije putem sms-a.Upotreba ovog servisa organičena je samo vašom maštom i onime što su korisnici  spremni da plate. Najčešći primeri korišćenja su :

  • SMS nagradne igre
  • Vesti i Newsletteri
  • Klađenje, saveti
  • Finansijske informacije
  • Glasanja
  • Sličice, melodije i igre za mobilne
  • Servise za upoznavanje

Medijski SMS – komentari, glasanje i muzičke želje
Servis se najčešće koristi za ispunjavanje muzičkih želja, slanje komentara, TV chat ili za glasanje. Podržavamo sve tri mreže: Telekom (064 i 065), Telenor (063 i 062) i VIP (061 i 060). Slušalac šalje SMS poruku preko svog mobilnog telefona na naš broj 4566. Operater na televiziji ili radiju preko interneta istog momenta može pročitati poruku koju je slušalac poslao, kao i da vidi detaljnu statistiku u realnom vremenu. Medij dobija svoju ključnu reč (keyword), bira povratnu poruku (primer: „Hvala, vaša poruka je primljena! Radio Plus!“) i preostaje vam samo da putem reklame, kajrona ili džingla reklamirate ovaj servis. Najčešća cena SMS poruke je 50 dinara.

Svi mediji dobijaju aplikaciju za pregled poruka i statistiku u realnom vremenu. Televizije dobijaju posebnu aplikaciju za prikazivanje kajrona sa porukama ili rezultatima glasanja na ekranu. Dizajn telopa ili kajrona je moguće jednostavno menjati u Photoshop-u.

SMS kviz
SMS kviz je servis preko koga se može implementirati bilo koji specifičan kviz znanja. Pri tome se podrazumeva generisanje real time statistike u smislu najuspešnijih takmičara, najbržih odgovora i slično. Drugi koncept je da postavite jednostavno pitanje uz adekvatnu nagradu i obezbedite potpunu pažnju gledalaca i slušalaca sve vreme trajanja vaše emisije.

Sličice i melodije za mobilne
Imamo najbolju ponudu na tržištu Srbije u proizvodnji multimedijalnih sadržaja za mobilne telefone. Trenutno nudimo sledeće kategorije sadržaja:

  • nudimo preko 1000 monofonih, 500 polifonih melodija i 200 efekata.
  • kolor i crno bele slike i logoi, trenutno u ponudi više od 10.000 različitih slika i logoa.
  • MMS animacije, video klipovi i JAVA igrice

SMS text servisi (horoskop, numerologija, tarot)
Pružamo vam mogućnost da na svom mediju promovišete SMS horoskop, numerologiju, tarot, ljubavni i erotski horoskop, kamasutra, vicevi i slično… Korisniku se prikazuje uputstvo kako da koristi servis. Korisnik dobija automatski odgovor u vidu jedne ili više sms poruka. Ovaj tip servisa je dobar način da se bez previše angažovanja ostvare dodatni prihodi.

Primer SMS glasanja[flv image=”http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/SMS_komentar_primer_2.jpg”]http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/SMS_komentar_primer_2.flv[/flv]

Primer SMS komentara[flv image=”http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/SMS_komentar_primer_4.jpg”]http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/SMS_komentar_primer_4.flv[/flv]

SMS radio džingl

SMS radio dzingl Glasanje
klikni da pustis
(audio)