Select Page

U našoj ponudi se nalazi nekoliko tipova kvizova koji se uspešno koriste na medijima. U pitanju su naravno igre znanja, koje su napravljene uzimajuci u obzir sve odredbe Zakona o igrama na srecu.

AdriaTek je solution provider, dakle pružamo vam:

  • kompletno idejno rešenje kviza, software i dodatne sadržaje.
  • besplatno uvodenje potrebnih 0900 ili 0780 linija.
  • za svaki medij nudimo prilagoden izgled kviza, primeren vašem programu i šablonu boja.
  • naš razvojni tim ce vas redovno snabdevati novim materijalom i igrama.
  • imate podršku naših tehnicara u toku emisije.
  • Medij je organizator kviza. Isplata se vrši mesec dana kasnije u odnosu na obracunski period.

Primeri igara:

Skrivena reč

Igrač na ekranu vidi matricu sa 15 slova, kao i onoliko slova u skrivenoj reči koliko to odabere operater. Izbor reči vrši operater iz baze reči, ona slova koja se ne vide zamenjena su donjom crtom. Cilj igre je da igrač uz pomoć slova koje vidi u matrici i slova koje vidi u skrivenoj reči, konstruiše reč koja odgovara zadatoj skrivenoj reči.

Pogodi ličnost

Igrač na ekranu vidi fotografiju odabrane ličnosti, a odabir fotografije vrši operater iz baze fotografija. Slika se neprekidno povećava, deformiše i smanjuje što igrača onemogućava da jasno vidi o kojoj je ličnosti reč. Cilj igre je da igrač pogodi o kojoj se ličnosti radi.

Pronađi razliku

Igrač na ekranu vidi dve naizgled iste fotografije koje se razlikuju u nekoliko detalja. Cilj igre je da igrač pronađe sve razlike između fotografija.

Geometrijski oblici

Igrač na ekranu vidi više geometrijskih oblika ili geometriskih slika koje su u pokretu. Cilj igre je da igrač pogodi broj zadatih geometriskih oblika ili slika.

Ukrštene reči

Igrač na ekranu vidi tablu ukrštenih reči, dok na kajronu protiču pitanja. Cilj igrača je da odgovori na što više pitanja i na taj način popuni ukrštenicu.
0780 kviz[flv image=”http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/TV_kviz_Adria_Blog.jpg”]http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/TV_kviz_Adria_Blog.flv[/flv]TV Kviz – Primer 1[flv image=”http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/TV_Kviz_primer_1.jpg”]http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/TV_Kviz_primer_1.flv[/flv]TV Kviz – Primer 2

[flv image=”http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/tv_kviz_primer_3.jpg”]http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/04/tv_kviz_primer_3.flv[/flv]

Ukrštene reči