Select Page

Eto imam čast da najavim. Promenili smo naziv! AdriaTek = Balkan-Cash

Posle 5 godina uspešnog poslovanja, nekoliko stotina implementiranih servisa i preko 3.000 klijenata, došlo je vreme da promenimo naziv.

Kreiramo novi imidž, jer planiramo širenje na tržište Evropske Unije kao i razvoj novih servisa uz zajedničko ulaganje našeg inostranog partnera. Uskoro ćemo pokrenuti nekoliko novih servisa i raširiti svoje poslovanje na druge regione, što će svim našim klijentima doneti veće prihode.

           

Što se tiče računa i ugovora, ništa se ne menja, naziv pravnog lica je za sada i dalje stari (Stronghold d.o.o.), menja se samo naziv našeg sajta, tj. brenda pod kojim poslujemo na polju sms, web i IVR tehnologija.

Želim da napomenem da je ovo samo vrh ledenog brega, koji se valja već nekoliko meseci unazad.  Porasli smo kao firma, primili smo nekoliko novih brilijantnih kolega, proširili kapacitete (da se pohvlimo samo sa 90 novih telefonskih linija, 3 nova sms broja, 5 novih 0900 brojeva, opremanjem call centra sa 10 radnih mesta i najmoderniju opremu i software iz ove oblasti, privatni rack i 4 nova servera u Planetovom datacentru u Houstonu…), razvili smo nove servise (sms chat, dating sms chat, web ticker)…

Broj klijenata je porasao i trenutno radimo na novoj accounting aplikaciji koja će nam olakašati izrade obračuna i obračun poreza, omogućiti bolje provere mogućih zloupotreba seriva i lakši rad sa većim brojem klijenata u budućnosti.