Select Page

Evo novog servisa za vlasnike web sajtova. Radi se o šaljivom web sajtu na kome možete popunjavanjem upitnika saznati statistički datum svoje smrti. Ideja nije originalna, već postoji dosta ovakvih sajtova na internetu, ali kao i uvek mi smo to modifikovali i implementirali premium servise. Znam da je tema sajta malo bizarna, ali upravo to je razlog što je konverzija 1-30 (na 30 posetilaca 1 plati i koristi servis). Ovako visok nivo konverzije nismo odavno videli.

Kako ovo radi – sajt je gotov i spreman za promovisanje, od nas dobijate sve – svoj sms keyword, statistiku, banere, a na vama je samo da promovišete sajt i pošaljete što više trafike (posetilaca).

Cena i podela – cena poruke je 200 din, podela je 50% za webmastera – 50% za Adriatek od čistog dela (neto – kada se odbije procenat provajdera). Evo i malog primera: sa trenutnom konverzijom (1-30), ako pošaljete 1000 posetilaca na sajt u proseku dobijamo nazad 30tak uplata za taj dan – što je oko 6.500 dinara za dan (bruto)!

Affiliate sistem – dobijate pristup svom nalogu sa statistikom u realnom vremenu na web-u. Pripremamo 2 set-a banera – jedan koji je malo bizaran (možete videti sa strane) ali ima dobru konverziju i skreće pažnju i još jednu grupu banera koji će biti vizuelno blaži i pogodniji za sajtove ozbiljnije tematike. Postavite baner na svom sajtu, ili napravite nove banere ako vam se ne dopadaju naši baneri, ili promovišete po netu (razmena linkova, banera, forumi), ili postavite plaćenu reklamu, ili…

Kako početi– ukoliko imate web sajt sa preko 500 poseta dnevno, pozovite nas na 011 395 63 50 ili nas kontaktirajte (naglasite da ste zainteresovani za danmojesmrti.com servis).

Trenutno radimo na adaptaciji ovog servisa za medije – putem sms-a i 0900 broja. Pratite redovno blog, javićemo kada je spreman.

———————————–

I malo o nama – Adriatek je firma koja se bavi konsaltingom, mi našim klijentima pomažemo da povećaju svoje prihode primenom premium servisa (0900 broj, sms, 042 i slično…), pogledajte detaljno naše proizvode.

———————————–

tr-gdskele