Select Page

Imate firmu, radnju, kućnu radinost … Potreban vam je publicitet i mogućnost da vas drugi korisnici lako pronađu. Imamo odličan servis za vas. Reč je o sajtu RegistarFirmi.com . Sajt se sastoji iz dva modela. Prvi je namenjen vlasnicima web sajtova koji žele da razmene i oglase svoj web sajt, dok je drugi namenjen manjim i većim preduzetnicima , odnosno firmama koje žele da se oglašavanju i da budu viđeni i pronađeni.

Sistem pristupa je jednostavan:

Link direktorijum: popunjavanjem web formulara koji se nalazi na adresi: http://registarfirmi.com/dodaj-sajt.html dobijate besplatan upis u link direktorijum.

Web direktorijum: popunjavanjem web formulara koji se nalazi na adresi: http://registarfirmi.com/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=addNew&Itemid=36 dobijate besplatan upis u web katalog firmi.


Osnovna prednost ovakvog sistema oglašavanja je sledeća:

1) Lako pronalaženje tražene firme na pretraživačima
2) Povećanje posećenosti vaše web prezentacije
3) Efikasno i jeftino oglašavanje – dostupno za svačiji budžet
4) Uvećanje prodaje i afirmacija brenda

Svaki korisnik dobija opciju postavljanja logotipa, profila firme, dodatnih fotografija, mape, postavljanje ponude, internu komunikaciju sa ostalim preduzenticima putem web formulara i kontakata i još mnogo toga… Takođe, moguće je izraditi i web prezentaciju firme, registracija domena, hosting, streaming … više informacija na adresi: http://registarfirmi.com/index.php?option=com_content&id=38&task=view&Itemid=50

Sajt pored pomenutih opcija i mogućnosti pruža i pravne savete, sugestije i mogućnost download-a pravnih formi. Baza je sigurno najobimnija na domaćem internetu i sadrži preko 1.000 obrazaca, ugovora, formulara…